Pitkävetovihjeet kannattaa aina hyödyntää järkevästi. Mitä se sitten käytännössä tarkoittaa? Tässä muutama pointti.

Pitkävetovihjeet kannattaa hyödyntää järkevällä panostuksella. Tällä tarkoitetaan sitä, että huonoja aikoja koittaa kaikille. Pelikassan on tarkoitus kestää myös heikot vaiheet, jotta ei käy niin että kohta onkin 0€ rahaa pelikassassa. Sillä onhan se kuitenkin selvää, että jokaisen alamäen jälkeen tulee ylämäki, mutta sitä ei tiedä koska. Kun ylämäen vuoro on halutaan, että pelikassa on edelleen kunnossa jotta voidaan edelleen panostaa ja nousta uusiin lukemiin.
Pitkävetovihjeet kannattaa hyödyntää parhailla kertoimilla. Parhaat kertoimet saa kun avaa useita pelitilejä ja vertailee kertoimia. Parhaat pelitilit löytyvät listattuna Veikkauspisteen sivulla vedonlyöntitoimistot.

Pelaa vain todistetusti hyviä pitkävetovihjeitä ja / tai sellaisia vihjeitä, joista itse ymmärrät myös. Kerromme tästä lisää myöhemmin, jossa on myös linkkejä vihjeisiin.
Hyödynnä pitkävetovihjeet mahdollisimman pian vihjeiden julkaisun jälkeen. Tällöin arvio ja vihje on ajankohtainen. Runsaasti noussut tai laskenut kerroin kannattaa aina jättää väliin ellei ole tietoa miksi kerroin liikkuu ja onko sillä aitoa merkitystä. Yleensä on, jos kertoimet liikkuvat. Vedonlyöntimarkkinat ovat nykypäivänä erittäin viisaita ja niiden liikkeet kannattaa ottaa vakavasti. Voikin yksinkertaistettuna sanoa, että jos kerroin on laskenut vihjaushetkestä alkaa vihjeen arvo katoamaan. Vain hyvin vähän eli marginaalisesti pudonneet vihjekertoimet kannattaa hyödyntää. Nousevat kertoimet ovat aina vaarallisia, sillä usein viisas raha on kertoimien laskujen ja nousun takana.

Pitkävetovihjeet saa lähes 3000€ euroa lisärahaa kun hyödyntää alan parhaat vedonlyöntibonukset. Kyseessä on rahaa, jota vedonlyöntiyhtiöt jakavat kovan kilpailutilanteen pakottamana. Asiakkaista eli meistä vedonlyöjistä tapellaan. Se on meidän etu, joten kyseiset bonukset kannattaa hyödyntää. Ne eivät ole vain teoriassa voitollisia ja lähes ilmaista pelirahaa vaan usein sitä myös käytännössä, jos vain itse pelaa järkevästi ilman että ottaa turhia riskejä.

Categories: General