Peliyhtiö Mr Green tarjoaa viisi euroa pelirahaa ilmaiseksi ilman talletusta, kunhan asiakas avaa ilmaiseksi pelitilin. Sen lisäksi edellämainitussa tarjouksessa asiakkaat ovat oikeutettuja 20 ilmaiskierrokseen – myös nämä ilman talletusta.

Mikäli haluaa tallettaa saa pelaaja ensimmäisen talletuksen yhteydessä 100 prosentin talletusbonuksen 100 euroon saakka ja 100 ilmaiskierrosta lisää. Valitse bonusvaihtoehto ennen talletuksen tekoa ja bonusraha lisätään pelitilillesi heti, kun talletus on suoritettu onnistuneesti. Käytännössä 100% bonus tarkoittaa sitä että talletus tuplataan ja näin ollen esimerkiksi 30€ talletuksella saa 60€ tai 100€ talletuksella 200€ + ilmaiset ja ilmaiskierrokset.

Ensimmäisen talletuksen ilmaiskierrokset ovat peliin Mr Green: Moonlight. Hyvä asia on ehdottomasti se, että tässä kohdassa on eroavaisuutta ja vaihtelua tuttuihin peleihin. Rekisteröitymisen yhteydessä tulevat ilmaiskierrokset ovat puolestaan Starburstiin. 5€ ilmaisen pelirahan voi pelata vapaammin eri peleissä.

Mr Greenillä on alkamassa myös kaksi uutta kampanjaa, jossa ensimmäisenä tarkoituksena on asettaa aktiivinen panos Koi Princess rulettipöytään ja silloin sinut tullaan palkitsemaan viidellä eurolla, mikäli osut onnennumeroon 5. Voit saada jopa 35 euroa kampanjan aikana. Käteispalkinnot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia. Kampanja on voimassa tästä päivästä alkaen ensi viikon torstaihin saakka. Se on tehty yhteistyössä NetEntin kanssa.

Heidän toisessa kampanjassa tarkoitus on pelata jackpot-slottia Joker Millions alkaen huomisesta päivästä ja saatat voittaa osuuden 10 000 euron käteispalkintopotista jackpotin lisäksi. Turnaus päättyy 17.4.2016. Pelaajan tulee saavuttaa ”Jackpot Spin” toiminto (viisi jokeri-symbolia jokaisella rullalla) Joker Millionsissa pelatessaan turnauksen aikana.

Mr Green tarjoaa suosikkipelienvalmistajan tarjoamia pelejä, joita ovat NetEnt, Microgaming, Thunderkick, Yggdrasil, IGT ja NextGen. Sivustoa on mahdollista käyttää esimerkiksi suomen ja englannin kielellä. Talletus- ja kotiutustavat ovat monipuolisia.

Lisää ilmaista pelirahaa ja tarjouksia sivulla nettikasinot, josta löytyy myös haku.

Categories: General